Seguretat al Pedraforca

Cada any es registren un centenar de rescats al Pedraforca sent la muntanya de Catalunya amb un índex més elevat, per minimitzar els riscos hem de preparar la sortida a consciència
bombers pedraforca

Consells dels Bombers

Fruit de l’alt índex d’accidentalitat els Bombers de la Generalitat de Catalunya han elaborat un document especial per aconsellar als excursionistes que volen pujar el Pedraforca. Et recomanem que hi facis un cop d’ull.

Més info
senderisme pedraforca

Guiatge professional

Si vols pujar el Pedraforca de la manera més segura, la millor opció és contractar un professional on a banda de guiar-te, et descobrirà els racons més ben guardats. S’inclou assegurança i guia acreditat perquè no t’hagis de preocupar de res.

Més info
assegurança mèdica viatge

Assegurança per un dia

Si vols estar tranquil pots contractar una assegurança online que et cobrirà qualsevol imprevist o rescat al Pedraforca. El procés de contractació és molt senzill i amb 5 minuts estaràs cobert i a punt de pujar al cim més màgic de Catalunya!

Més info
meteo pedraforca

Previsió meteorològica

És imprescindible consultar la meterologia abans de començar l’ascenció al Pedraforca. El temps al massís canvia ràpidament i en poc menys de mitja hora podem passar d’un cel ras a una tempesta elèctrica.

Més info