Temps al Pedraforca

És impescindible consultar la previsió meteorològica abans de pujar al Pedraforca i és que aquest és molt variable. Val la pena que dediqueu una estona consultar els portals especialitzats.
meteo pedraforca

Meteo muntanya

Fruit de la col·laboració entre la FEEC i el Servei Meteorològic de Catalunya neix aquest portal que et permet consultar el temps dels diferents cims de la zona; Pedraforca, Gallina Pelada, Cap del Verd, Comabona, Vulturó…

Més info
prediccio pirineu

Predicció Pirineu

El Servei Meterològic de Cataunya t’ofereix la predicció meteorològica elaborada per tècnics de l’Equip de Predicció i Vigilància vàlida per a cotes superiors a 1500 metres a totel Prineu català.

Més info
mountain forecast

Mountain Forecast

El portal internacional de referència per a molts alpinistes t’ofereix una previsió a 6 dies i vista. Et permet seleccionar diferents cotes de la previsió, sent especialment útil per la temporada hivernal per saber la cota de neu.

Més info
webcam pedraforca

Webcams en directe

Consulta totes les webcams disponibles a les Valls del Pedraforca. A la temporada hivernal et poden fer servei per saber com està de neu alguns dels cims més destacats. Si en saps d’alguna més fes-nos-ho saber si us plau!

Més info