pedraforca ascenció

Ascenció al Pedraforca

La muntanya més màgica de Catalunya et captiva des del primer moment que la veus i són molts els que s’aventuren a pujar el Pedrafoca. No hi ha rutes fàcils o díficils i és importantíssim que preparem la sortida a consciència. A continuació t’oferim un seguit de recomanacions perquè durant la pujada al Pedraforca només t’hagis de preocupar de gaudir de l’experiència.
Descarrega’t l’APP Visit Pedraforca i segueix aquesta ruta. Clica aquí per Android i Iphone.

Ruta wikiloc Pedrafoca

Clàssica ascenció al Pedraforca sortint des del Mirador de Gresolet passant pel Refgui Estasen i superant la grimpada de després del Coll del Verdet. Descens per la famosa tartera i en acabat, tornada cap al Refugi i Mirador.

  • Durada 4-6h
  • Distància 9,33km
  • Alçada màxima 2506m
  • Alçada mínima 1568m

Material recomanable: Motxilla, 2 litres d’aigua, paravent, impermeable, botes de canya alta, pantalons llargs, roba d’abric, manta tèrmica, telèfon mòbil.

Més info i descarrega’t la ruta
Powered by Wikiloc

Consells per pujar al Pedraforca

senderisme pedraforca

Guiatge

Si vols pujar el Pedraforca de la manera més segura, la millor opció és contractar un professional on a banda de guiar-te, et descobrirà els racons més ben guardats. S’inclou assegurança i guia acreditat perquè no t’hagis de preocupar de res.

ferrada_pedraforca_valls_vallcebre

Pujar amb nens

El Pedraforca no té rutes fàcils o díficils però si els nens són petits o no tenen experiència a la muntanya és recomanable pujar per la vessant de Gósol, així, us podeu estalviar la grimpada i podeu anar més tranquils.

seguretat pedraforca

Seguretat

El Pedraforca registra l’índex de rescats més alts de Catalunya. És imprescindible que portem el material adequat i és recomanable contractar una assegurança per cobrir les despeses d’un possible rescat.

meteo pedraforca

Meteo

És imprescindible consultar la meterologia abans de començar l’ascenció al Pedraforca. El temps al massís canvia ràpidament i en poc menys de mitja hora podem passar d’un cel ras a una tempesta elèctrica.

null

ACTIVITATS

Aventura, cultura, gastronomia, benestar, natura... què et ve de gust?

null

AGENDA

Un recull de tots els esdeveniments d'interès de les Valls

null

SENDERISME

Un recull de les millors rutes per a totes les edats i dificultats

null

MENJAR

Degusta una cuina compromesa amb el territori i la seva gent

null

DORMIR

Tria i remena entre tota l'oferta disponible a les Valls del Pedraforca

null

ARTESANS

Visita'ls, tasta'ls, gaudeix dels productes fets a les Valls