Ca l’Amador

Restaurant ·Josa de Cadí

El Restaurant de Ca l’Amador va ser inaugurat el 7 de Juliol del 2000. Situat a Josa de Cadí, un dels pocs pobles que estan dins el parc natural del Cadí Moixeró, el Diego i els seus pares (Diego i Virginia) van començar un nou projecte per a les seves vides i van iniciar la història del Restaurant de Ca l’Amador. Cal dir que la família sempre ha tingut un vincle molt gran amb Josa de Cadí: la casa pairal on es troba situat el restaurant era dels avis i per tant aquesta zona no els hi és desconeguda.

El Diego, que desde petit tenia clar que volia ser cuiner i tenir un restaurant a Josa, va estudiar 5 anys hosteleria i va continuar l’aprenentge durant 5 anys més adquirint experiència en grans restaurants, fins que amb 22 anys va obrir aquest restaurant amb els seus pares, els quals havien tingut tota la vida botigues de pesca salada.

Des del primer moment en Diego va apostar per una cuina molt personal sense oblidar mai el lloc ni el sabor que implica estar situat als Pirineus. I des del 2012 el Roger ha unit les seves ganes i la seva força al projecte de Ca l’Amador, el Roger també va estudiar 3 anys hosteleria i durant 5 anys ha estat aprenent en grans restaurants, el seu vincle amb Josa també li ve de petit, els pares del Roger fan el fabulós formatge d’Ossera i cal dir que el seu primer treball va ser amb 16 anys a Ca l’Amador.

Així, i com podreu veure, la cuina  de Ca l’Amdor és PERSONAL, ATREVIDA, RESPETUOSA, CURIOSA I TRADICIONAL!!!

Contacta’ns

    Nom (obligatori)

    Correu electrònic (obligatori)

    Telèfon

    Missatge