Cal Paller

Turisme  Rural · La Vansa i Fòrnols

La casa de turisme rural de Cal Mianet és una casa pairal amb més de cent cinquanta anys d’història, amb un encant especial tant per la seva decoració interior com pel seu entorn exterior.

Cal Paller és una masia que ja es troba documentada al segle XVIII.
Fins a l’any 1965 va ser habitada, però des d’aleshores fins a l’any 2000 va estar abandonada a la sort del temps, gairebé fins a esdevenir una runa.

Un somni de joventut, d’aposta pel territori i de desig de transformar aquesta vella masia en un petit hotelet de muntanya va fer que després de 4 llargs anys d’obres, tot l’esforç es convertís avui en dia en Cal Paller.

La il·lusió d’aquells primers dies, deu anys després de rebre el primer hoste, segueix intacta, i el repte de seguir sent fidel a allò que ens va portar fins aquí fa que cadascú que ens visiti s’emporti quelcom més que una simple estada a la muntanya: un trosset de l’essència de Cal Paller se’n va amb cada persona.

La idea és oferir sensacions, no posar horaris, no tancar portes i gaudir de tots els espais a qualsevol hora.

La nostra cuina és acurada, honesta, de muntanya, però imaginativa, sense pretensions més enllà de ser estrictes en el producte i en el respecte pel qual ens envolta.

Contacta’ns

    Nom (obligatori)

    Correu electrònic (obligatori)

    Telèfon

    Missatge