Cal Paller

Turisme  Rural · La Vansa i Fòrnols

La casa de turisme rural de Cal Mianet és una casa pairal amb més 150 anys d’història, amb un encant  especial tan per la seva decoració interior com pel seu entorn exterior.

Cal Paller és una masia que ja es troba documentada al segle XVIII. fins l´any 1965 va ser habitada i d´aleshores fins l´any 2000 resta abandonada a la sort del temps gairebé fins esdevenir una runa.
Un somni de juventud, d´aposta pel territori i de desig de transformar aquesta vella masia en un petit hotelet de muntanya, i després de 4 llargs anys d´obres, fa que tot alló esdevingui avui en dia Cal Paller.
La ilusió d´aquells primers dies ,deu anys després de rebre el primer hoste, segueix intacta , i el repte de seguir sent fidel a allò que em va portar fins aquí, fa que cadascú que ens visiti s´emporti quelcom més que una simple estada a la muntanya, i un trosset de l´essencia de Cal Paller se´n vagi amb ell.
La idea és oferir sensacions , no posar horaris, no tancar portes i gaudir de tots els espais a qualsevol hora.
La nostra cuina és acurada , honesta , de muntanya peró imaginativa ,  sense pretensions més enllà de ser estrictes en el producte i en el respecte pel que ens envolta.

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Missatge