Cal Pallerola

Casa Rural Independent · La Vansa

A la vall de Lavansa, cal Pallerola és un allotjament que ens acull a la Verneda, amb 8 places, a la Serra, amb 5, o bé a totes dues si som fina a 13 de famíla.

Estem a Montergull, un llogarret envoltat de prats, bosc i el riu de Lavansa a tocar. La casa forma un conjunt amb era, pallers, el Coniller, amb la terrassa annexa per descansar, el jardí, la barbacoa i molt espai a l’aire lliure per esbargir-nos.

Les dues cases estan ben equipades amb tot el menatge de cuina, amb llar de foc, aixovar a les habitacions, bressols, cadireta, videoteca, jocs, petita biblioteca i revister.

A l’exterior hi ha zona de descans amb hamaques, tennis-taula, parquing cobert, zona de jocs amb cabana interior i disposem de lloguer de bicis i d’un circuit de geocaching.

A la vall podem visitar Ossera, poble d’artesans, el Museu de les Trementinaires i el centre de flora del Parc natural del Cadí-Moixeró a Tuixent, les ermites romàniques amb retaules gòtics, fer excursions per la vall o cap al Cadí, fer raquetes o esquí de fons a l’hivern a Tuixent-Lavansa, fer rutes en BTT, plegar bolets als nostres boscos a la tardor, disfrutar d’un bon àpat de muntanya als nostres restaurants, o bé només descansar i gaudir de la nostra tranquil.litat a cal Pallerola.

Contacta’ns

Nom (obligatori)

Correu electrònic (obligatori)

Telèfon

Missatge