Herboristeria Nogue

Artesans · Ossera

Des de fa més de 30 anys que cultivem i recol·lectem plantes aromàtiques i medicinals al poble d’Ossera. El Clima de muntanya i l’acurat treball artesà, plantació, recol·lecció, assecat i manipulació us garanteix unes plantes amb tot el seu aroma i millors propietats a més amb el certificat d’agricultura ecològica.

A Ossera podreu visitar el nostre herbolari on podreu trobar les nostres plantes aromàtiques i medicinals, també flor seca, cosmética, pomades, tintures, olis essencials… i productes d’altres artesans de la zona com mel i cerveses…

 

A més tenim un jardí botànic on podreu reconèixer les plants medicinals in situ i provar les nostres infusions, sucs ecològics o cerveses artesanals envoltat de les aromes del jardí i amb vistes al cadí.

A la nostra botiga al poble podeu comprar tots els nostres productes; plantes medicinals, herbes aromàtiques, flor seca, productes de la zona, mel, xocolata amb herbes…

Disposem d’un jardí amb 70 varietats de plantes medicinals i aromàtiques, també hi podeu prendre unes infusions, tès, o begudes fresques. Us hi esperem!

 

Botiga on-line.

Contacta’ns

    Nom (obligatori)

    Correu electrònic (obligatori)

    Telèfon

    Missatge