pedraforca gosol

Pedraforca amb nens

Si vols pujar el Pedraforca amb nens has de saber que no hi ha rutes més o menys fàcils però si aquests són petits i no tenen experiència a la muntanya, us recomanem la ruta des de Gósol. Així, us estalviareu la grimpada de l’ascenció clàssica i sempre serà més fàcil tornar enrere si hi ha algun imprevist.
Descarrega’t l’APP Visit Pedraforca i segueix aquesta ruta. Clica aquí per Android i Iphone.

Ruta Pedrafoca des de Gósol

Ascenció al Pedraforca des de Gósol sortint des de l’aparcament municipal, passant per la Serra de Tossa i superant (de pujada i de baixada) la tartera de Gósol. Tot i que la distància és una mica més curta que la ruta clàssica, el desnivell és més gran.

  • Durada 5-7h
  • Distància 8,9km
  • Alçada màxima 2506m
  • Alçada mínima 1419m

Material recomanable: Motxilla, 2 litres d’aigua, paravent, impermeable, botes de canya alta, pantalons llargs, roba d’abric, manta tèrmica, telèfon mòbil.

Més info i descarrega’t la ruta
Powered by Wikiloc

Consells per pujar al Pedraforca

senderisme pedraforca

Guiatge

Si vols pujar el Pedraforca de la manera més segura, la millor opció és contractar un professional on a banda de guiar-te, et descobrirà els racons més ben guardats. S’inclou assegurança i guia acreditat perquè no t’hagis de preocupar de res.

seguretat pedraforca

Seguretat

El Pedraforca registra l’índex de rescats més alt de Catalunya. És imprescindible que portem el material adequat i és recomanable contractar una assegurança per cobrir les despeses d’un possible rescat.

meteo pedraforca

Meteo

És imprescindible consultar la meterologia abans de començar l’ascenció al Pedraforca. El temps al massís canvia ràpidament i en poc menys de mitja hora podem passar d’un cel ras a una tempesta elèctrica.

pedraforca ascenció

Ruta clàssica

Clàssica ascenció al Pedraforca sortint des del Mirador de Gresolet passant pel Refgui Estasen i superant la grimpada de després del Coll del Verdet. Descens per la famosa tartera i en acabat, tornada cap al Refugi i Mirador.

null

ACTIVITATS

Aventura, cultura, gastronomia, benestar, natura... què et ve de gust?

null

AGENDA

Un recull de tots els esdeveniments d'interès de les Valls

null

SENDERISME

Un recull de les millors rutes per a totes les edats i dificultats

null

MENJAR

Degusta una cuina compromesa amb el territori i la seva gent

null

DORMIR

Tria i remena entre tota l'oferta disponible a les Valls del Pedraforca

null

ARTESANS

Visita'ls, tasta'ls, gaudeix dels productes fets a les Valls