Rústic Vilella

Allotjament · Gisclareny

Rústic Vilella és una Masia de Turisme Rural que es lloga per habitacions on s’hi ofereixen tots els àpats. Masia de categoria Superior amb 4 Espigues.

La masia disposa de cinc habitacions amb bany i una caseta sobre els arbres amb calefacció. Magnífiques vistes a l’exterior, menjador, sala d’estar equipada amb llar de foc, televisió, wifi, jocs de taula i servei de bar, en un ambient tranquil i acollidor, així com d’unes amplies zones verdes amb taules exteriors.

La cuina que es podrà degustar a Rústic Vilella està basada en plats tradicionals de la zona i menjar casolà el·laborat amb la majoria d’aliments cullits i criats a la nostra comarca.

Per a les estones de lleure disposem d’una piscina coberta i climatitzada, d’un petit gimnàs amb sauna, d’una sala polivalent, de cavalls per fer passejades i de bicicletes de muntanya. També podreu gaudir de més d’una desena de rutes locals de senderisme, l’ascenció al Pedraforca, la visita al nucli medieval de Bagà o les Fonts del Riu Bastareny.

Està situada a l’antiga casa Cal Pere Vilella, al terme municipal de Gisclareny, a l’Alt Berguedà, dins el Parc Natural Cadí-Moixeró. Es troba aïllada del nucli urbà, a una altitud de 1425 metres, prop de l’Ermita de Sant Miquel de Turbians i compta sempre amb la màgica presència de la muntanya del Pedraforca.

Contacta’ns

    Nom (obligatori)

    Correu electrònic (obligatori)

    Telèfon

    Missatge